Over ons

Wij zijn Dumil. Blijmakers in het huishouden.
Opgericht met een kraakheldere missie om het huishouden makkelijker, betrouwbaarder en leuker te maken.

We spenderen met elkaar in het dagelijks leven veel tijd aan het huishouden en het is niet echt onze favoriete hobby.


Het huishouden is meestal een noodzakelijk kwaad. Bij Dumil maken we er altijd een noodzakelijk plezier van. Want de oprichters van Dumil zetten vanaf dag één de boel op z’n kop en draaiden alles om: Bij Dumil spenderen we veel tijd aan het ontwikkelen van de makkelijkste, betrouwbaarste en leukste producten zodat onze gebruikers gemak en plezier beleven aan het huishouden!


Ons kantoor en laboratorium is ons tweede thuis. Hier ontwikkelen we met elkaar producten van topkwaliteit, die betrouwbaar en functioneel zijn en er ook nog leuk uitzien! We houden daarbij rekening met het huishouden van moeder natuur en zorgen dat onze producten zo duurzaam mogelijk zijn en steunen maatschappelijke initiatieven.


Dat ons eigen huishouden een vrolijke boel is spreekt voor zich. Wij geloven tenslotte dat in het huishouden kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak prima gecombineerd kunnen worden met plezier!

Happy Householding!

Ontmoet onze familie

Dat ons eigen huishouden een vrolijke boel is spreekt voor zich; pas als een product door ons allen is bekeken en goedgekeurd, zal het in de schappen terecht komen. Zo zorgt onze Daan ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn, checkt Dennis altijd drie keer of de verpakking ervan wel mooi genoeg is en zal onze Dirk er voor waken dat onze producten altijd goed betaalbaar blijven.

Knipbewaker
Dirk
Kliekjesexpert
Daisy
Sfeermaker
Dennis
Tijdsexpert
Diana
Ritueelbewaker
Dummie
Kwaliteitscontroleur
Daan
Trendwatcher
Doris
Vernieuwer
David
Groentje
Dave